Villkor

Priser

Vi är glada för alla order och har därför inget lägsta beställningsbelopp. Alla beställningar anses som bindande och falska beställningar polisanmäls utan undantag.

Alla priser anges i SEK och är inkl 25% moms. Vi packar order dagligen. Normalt är leveranstiden 2-5 arbetsdagar beroende på var i landet du bor. De produkter som erbjuds i vår webshop finns även till försäljning i vår butik varför det ibland kan hända att varan sålts samtidigt där och därmed inte finns kvar i lager att leverera. Vi kontaktar dig via e-post om beställd vara inte finns.

Betalsätt

Vi tar emot betalning via Faktura, banköverföring och via Swish.

Faktura: Väljer du att betala mot faktura kommer din faktura att bifogas med din försändelse. Fakturan skall vara betald senast 14 dagar efter lagd order. Vid utebliven betalning debiteras en påminnelseavgift på 60kr samt ränta enligt räntelagen. Om du är ny kund kan sedvanlig kreditprövning förekomma. Fakturaavgiften är 29kr och debiteras på på din faktura. 

Banköverföring: Betalning ska ske senast 3 dagar efter lagd order.

Swish: Betalning ska ske senast 3 dagar efter lagd order.

Leveranssätt

Vi skickar våra paket med Posten, Fri frakt på köp över 2000kr

Posten Varubrev: Skickas direkt till din brevlåda, du får ett SMS om att paketet är på väg till dig. Om paketet ej ryms i din brevlåda får du ett SMS med information om vart du hämtar ut ditt paket.

Ej uthämtat paket

Observera att paket ligger hos ditt Post ombud i 14 dagar varefter det returneras till oss. Vid outlöst paket som går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig minst 400 kronor oavsett köpsumma för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

Transportskada

Om du upptäcker vid mottagandet att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till fraktbolaget (utlämningsstället). MOSAIK ersätter ej för skador eller förluster som beror på fraktbolagets felaktiga hantering.

Om du skulle ångra dig 

Du har alltid 14 dagar på dig att ångra ditt köp och byta till annan vara eller returnera ditt köp. Kontakta oss alltid först via mail: kontakt.mosaik@gmail.com så talar vi om hur du ska gå till väga när du skickar tillbaka ditt paket. Du får själv stå för returfrakten.

OBS! Vi lämnar ej öppet köp eller returrätt på rea-produkter. Strumpbyxor räknas som hygienartiklar och kan inte returneras, kontakta gärna oss innan köp om du är osäker på vilken storlek du ska välja

Vid retur skall varan vara oanvänd och alla ev lappar ska sitta kvar. Skicka alltid med originalförpackningar och eventuella märkestags. Efter att vi mottagit varan och kontrollerat den sätter vi in varuvärdet på ditt konto. Vid faktura betalning skickar vi en kredit till dig. Varor som skickas till oss mot efterkrav eller postförskott utlöses ej. Du står själv för ansvaret för försändelsen för en återsänd vara

Reklamation

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig omedelbart kontakta oss via mail kontakt.mosaik@gmail.com så att vi kan rätta till felet. En reklamation ska vara anmäld till oss senast fem dagar från att du har hämtat ut din vara. 

Vi skickar dig en retursedel för att du fraktfritt ska kunna returnera den trasiga varan. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Returadress 

MOSAIK / MKIL AB

Skomakargatan 34

972 41 Luleå